Volvo ponuda za sigurniju zimu

VOLVO VOZILA SA ZALIHE UZ 0% KAMATE I SA UKLJUČENIM SETOM ZIMSKIH TOČKOVA

U Volvo salonima nudimo vam izuzetnu ponudu – bogato opremljena vozila Volvo XC serije možete odvesti po posebno povoljnim cijenama. Kako bi dobrodošlica u Volvo svijet bila još ugodnija, iskoristite našu ograničenu ponudu za kupovinu vozila sa zalihe. Ponuda vrijedi za vozila isporučiva do 31.01.2020.

FINANSIRANJE PRILAGOĐENO VAMA

XC40 T3 AUT Entry

uz 3 godišnje rate po 11.164 EUR

Želim ponudu Test vožnja

XC60 D4 AT8 Momentum Pro

uz 3 godišnje rate po 14.997 EUR

Želim ponudu Test vožnja

XC90 B5 AWD AT8 Momentum Pro

uz 3 godišnje rate po 19.497 EUR

Želim ponudu Test vožnja

Posjetite nas!

Ponudu finansiranja prilagodili smo vašim željama. Odabrani Volvo iz akcijske ponude odvezite uz 0% kamate i plaćanje u tri godišnje rate.

Izaberite svoj set originalnih Volvo zimskih točkova

Zimski točkovi Volvo odgovaraju najstrožijim sigurnosnim standardima i osiguravaju da vam Volvo i zimi nudi najviše. Setove točkova oblikovali smo tako što smo vrhunske gume najpoznatijih marki udružili sa originalnim aluminijskim Volvo felnama koje odlikuju najbolja svojstva.
SVI VOLVO MODELI KUPLJENI DO 31.01.2020* BIĆE OPREMLJENI SETOM ZIMSKIH TOČKOVA

Set zimskih točkova za sve modele >

Prosječna potrošnja goriva: 4,8 – 8,3 l/100 km. Emisija CO2: 127 - 192 g/km. Navedene cijene vrijede isključivo za vozila sa mogućnošću isporuke do 31.01.2020. Cijene su izražene u eurima i uključuju PDV. Cijene ne uključuju metalik boje. Posebni prodajni uslovi za finansiranje vozila putem finansijskog lizinga u saradnji sa S-Leasing d.o.o. Trajanje ugovora o lizingu 24 meseca. Učešće iznosi 33,33% od kupoprodajne cijene vozila. EKS na dan sačinjavanja ponude iznosi 0,99%. U EKS su uključeni manipulativni trošak i trošak upisa u Registar zaloge CG. U EKS nisu uključeni troškovi procjene instrumenata obezbjeđenja, polise osiguranja i drugi eventualni troškovi koji ulaze u obračun EKS iz razloga što ti podaci u momentu sačinjavanja ove ponude nijesu bili poznati. Prije preuzimanja vozila se treba uplatiti učešće, manipulativni trošak i trošak upisa u Registar zaloge. Za štamparske greške ne odgovaramo. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.me ili kod ovlašćenog Volvo zastupnika.