Skip to main content

Ljetnji pregled vozila za samo 50,00€

special-offer-image

Za bezbrižnu ljetnju vožnju, detaljno pregledamo Vaše vozilo po vrlo pristupačnoj promotivnoj cijeni. Pregled je itekako dobrodošao u vrelim danima kada Vam je potrebno pouzdano vozilo za odlazak na odmor i duža putovanja.

Zašto je pregled potreban i što on sadrži?

Ljetnjim pregledom osiguraćete sigurnu vožnju u najtoplijem razdoblju godine, koje zbog visokih temperatura, sa sobom nosi i zahtjevne uslove, a time i otkriti oštećenja nastala na vozilu tokom proljeća. Pregled je vrlo temeljan jer na vozilu sprovodimo kontrolu u 30 tačaka, što uključuje sve ključne komponente vozila: rashladni sistem, kaiševe, tečnosti, kočnice, gume, izduvni sistem, akumulator, klimu i rasvjetu.

Popust na originalne delove i opremu

U akciji nudimo i originalne Volvo rezervne delove, kao što su bočni retrovizori i sva svjetla, kao i originalnu dodatnu opremu, kao što su ukrasne lajsne za prozore i vrata na popustu.

Rezervišite pregled

Provjeravamo stanje vašeg vozila po vrlo povoljnoj promotivnoj cijeni od 50,00€ zato iskoristite priliku i rezervišite svoj termin!

Prijava na uslugu

Zahvaljujemo Vam što ste se prijavili na servis

Uskoro će Vas kontaktirati odabrani serviser s kojim ćete dogovoriti sve detalje.

VAŽNO
Da bismo se bolje pripremili za pregled Vašeg vozila, molimo Vas, da prije nego što Vas kontaktira serviser, pripremite sljedeće informacije:
  • VIN broj šasije vozila koji možete pronaći u saobraćajnoj knjižici,
  • broj pređenih kilometara.

Radujemo se Vašoj posjeti!