Novosti

Volvo Cars prikazuje ljudsku stranu bezbjednosne tehnologije u novom filmu o XC60

"Ponekad trenuci koji se nikada ne dogode znače najviše". Ovo je očaravajuća misao koja je protkana u novi film Volvo Cars-a o XC60. Ali šta ona znači?

Više

Volvoovi eksperti dobili su prestižnu nagradu od Američke nacionalne administracije za bezbjednost na autoputevima

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila i sinonim za napredne bezbjednosne sisteme, još jednom je priznat za svoj doprinos unaprijeđenju bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju fatalnih i teških povreda na putevima od strane Nacionalne administracije za bezbjednost na autoputevima (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA) iz Sjedinjenih Američkih Država.

Više

Volvo je predstavio novi XC60

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, danas je na Salonu automobila u Ženevi predstavio dugo očekivani, novi XC60 premijum SUV.

Više

Volvo Cars Vas poziva da ponovo otkrijete životne strasti uz novi Volvo V90 Cross Country

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, novom kampanjom poziva ljude da ponovo otkriju svoju strast u životu uz novi V90 Cross Country.  

Više

Novi Volvo V90 postao je policijski automobil švedske policije. U planu su i druge zemlje.

Početkom iduće godine švedska policija preuzeće isporuku prvih Volvo V90 policijskih automobila, nakon što je ovaj novi model Volva postigao najvisočiju ocjenu ikad u vrlo zahtjevnom testu provedenom od strane švedske policije.

Više

Volvo Cars concierge usluga učinit će Vaš život lakšim

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, svojim je kupcima dao obećanje da nikada više neće morati gubiti vrijeme na benzinskim postajama, autopraonicama ili automobilskim servisima, pokretanjem niza concierge usluga, koje će postati dio “Volvo on Call” mobilne platforme.

Više

Volvo Cars otkriva svoju pustolovnu stranu s novim V90 Cross Country modelom

Volvo Cars, švedski proizvođač luksuznih automobila, predstavio je dugo očekivani model V90 Cross Country kojim zaokružuje svoju seriju modela s oznakom 90 (XC90, S90, V90, V90 Cross Country).

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se